top of page

DIÁKJAINK MONDTÁK:

Hugging on Top of Hill

RÉKA:

"Az órák kis létszámban, mindig jó hangulatban teltek, rengeteget tanultam és fejlődtem abban a két évben, amit itt töltöttem, és hihetetlenül inspiráló volt Lilla műtermében rajzolni és festeni. Nagyon sokat köszönhetek Lillának, aki kedvet csinált a festéshez, kiállításokat ajánlott, bátorított, tanácsokat és önbizalmat adott, és felkészített a felvételi vizsgára, aminek eredménye, hogy ma a bécsi Akademie der bildenen Künste diákja lehetek."

cat resting

FRUZSINA:

"A Kaposvári Egyetem látványtervezés szakára vettek fel. Azt hiszem, nem sikerült volna ilyen jól a felvételi az előkészítő nélkül. Nagyon sokat tanultam, rengeteg segítséget és bíztatást kaptam. Nagyon jól éreztem magam az órákon."

Girl Hugging her Dog

EMESE:

"Az eddigi rajztanáraim közül Lillánál tudtam a leggyorsabban fejlődni. Különös gondossággal figyelt oda a felvételimhez szükséges egyedi igényeimre, például a kreativitás fejlesztésére, amit véleményem szerint sokszor elhanyagolnak Magyarországon a technikai tudás javára. Mindezek mellett pedig roppant otthonosan éreztem magam az óráin."

Bohemian Girl

LUCA:

"A Magyar Képzőművészeti Egyetem festő szakán kezdhetek szeptembertől, hála Lilla szuper felkészítésének és a két éves kitartó kemény munkának."

Sunbather

JUCI:

"Lilla rajzórái tökéletesen alkalmasak a hétköznapi rutinból való kizökkenéshez. A három óra észrevétlenül röppen el. Mindenkinek az igényeihez igazodik, motivál a fejlődésre, még ha csak hobbiból is jár valaki. Az iskola maga pedig különösen inspiráló, barátságos, olyan hely, ahova bármikor szívesen megy az ember!"

Abstract Structure

FANNI:

​"A BME Ipari termék- és formatervező szakára járok, ahova Lilla segítsége nélkül nem sikerült volna a felvételim, nagyon jó alapokat kaptam tőle és az órák nagyon jó hangulatban telnek!"

JELENTKEZZ ONLINE!

bottom of page